Rendezvények

A Szent Gellért Borház és Vendégfogadó családi összejövetelek, születésnapok, bankettek, céges

csapatépítők, partik és esküvők remek helyszíne. A fogadóra jellemző különleges miliő tökéletesen alkalmas egy feledhetetlen rendezvény megrendezésére azoknak, akiknek fontos az egyedi, stílusos környezet, a minőség és a kényelem. Rendezvényeket maximum 100 főig tudunk fogadni.

Céges rendezvények

Házunk céges rendezvények, tréningek, workshopok, csapatépítők, céges vacsorák, évzárók megrendezéséhez is remek választás.
Teljes ellátást kínálunk a vendégeinknek, akár napközbeni bekészítéssel a teremben, ahol nagyképernyős televízió is a rendelkezésükre áll. Tereink kényelmes helyszínt biztosítanak a szakmai beszélgetésekhez.

Esküvő – lakodalom – menyegző

Esküvők esetében, azok a párok találnak meg minket, akik stílusosan szeretnék kimondani a boldogító igent, romantikus, meghitt, rusztikus környezetben. Az idilli, békebeli, vidéki hangulat remek helyszín a menyegzőhöz.
Rendezvénytermünk maximum 100 fő befogadására alkalmas, tánctérrel együtt. Közvetlen kerthelyiség kapcsolattal rendelkezik, ami jó idő esetén szintén népszerű vacsora és esküvőhelyszín. Természetesen kis létszámú esküvők megrendezése is lehetséges.

Rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésére személyre szabott ajánlattal, menüsorral. Kérjük, keressen bennünket elérhetőségeinken.