Elérhetőség ellenőrzése:

…AHOL A HAGYOMÁNY KÖRÜLVESZ

Amikor a vendég betér hozzánk és azt mondja, úgy érzi magát, mintha otthon lenne, akkor tudom, hogy jó úton járunk. Évekkel ezelőtt amikor ezt a fogadót megálmodtam arra gondoltam, jó lenne egy olyan helyet létrehozni a már meglévő vendéglő mellett, amire az emberek úgy gondolnak, hogy de jó lesz oda visszatérni, mert azt és úgy kapták, amit és ahogy kérték.

Mindig a tökéletességre törekszünk, minden nap egy új kihívás a számunkra, hogy kiérdemeljük a vendég bizalmát. Egyszerű és hagyományos ételeket kínálunk, friss alapanyagokból dolgozunk, hangulatos környezetben, kényelmes szobákkal várjuk vendégeinket. Látogasson el hozzánk, hogy otthon érezhesse magát!

SZOBÁINK

Egyágyas szoba

Egyágyas szoba

Egyágyas szobáink kényelmes pihenést biztosítanak egyedül utazó vendégeink számára. A rugalmas ágykerettel, kényelmes matraccal szerelt 90×200 cm-es ágy kiemelkedő alváskomfortot nyújt. Vendégszobáinkat paraszt-polgári stílusú, minőségi fa bútorokkal rendeztük be.
Az elérhető legjobb árakért foglalja le szállását közvetlenül a honlapunkon.
Franciaágyas

Franciaágyas

Kétágyas szobáinkban nagy franciaágy, modern, zuhanyzós fürdőszoba található. Vendégszobáinkban kiváló minőségű puha törölközőket, hajszárítót és tisztálkodószereket is biztosítunk. Paraszt-polgári stílusú szobáinkat minőségi fa bútorokkal rendeztük be. A nagyméretű, kényelmes matraccal ellátott franciaágy kiemelkedő alváskomfortot nyújt.
Az elérhető legjobb árakért foglalja le szállását közvetlenül a honlapunkon.
Családi szoba 3 férőhellyel

Családi szoba 3 férőhellyel

Háromágyas szobánk kényelmes családi szállást nyújt. Minőségi fa bútorokkal berendezett paraszt-polgári stílusú szobáink zuhanyzós fürdőszobával felszereltek. Vendégeinket minőségi matraccal ellátott kényelmes ágyak, puha törölközők várják.
Az elérhető legjobb árakért foglalja le szállását közvetlenül a honlapunkon.

CSOMAGAJÁNLATOK

Jelenleg nincs elérhető csomagunk. Kérjük, foglaljon klasszikus szállást a részben > Foglalás.

ÉTTEREM

Éttermünkben hagyományos hazai ízekkel, helyi ételkülönlegességekkel várjuk. A’ la carte étlapunk mellett kedvezményes heti menüt kínálunk helyi fogyasztásra és elvitelre is.

Részletek és Kínálat

RENDEZVÉNYEK

Vendégfogadónk különleges helyszín céges rendezvényekhez, workshop-okhoz, csapatépítőkhöz. Ha esküvőt tervez, örömmel biztosítjuk a helyszínt és a vacsorát is.

Részletek